fredag, april 06, 2012

Alla Dessa Män

Jag vet inte om det är för att det är en viss ålder som det blir så här. 40 årskrisande singlar. Men var och varannan av dom jag 'träffar' på nätet har bilder som visar hur dom kitesurfar, bestiger berg, hoppar fallskärm, åker offpist, tävlingsseglar och kampsportar. Dom verkar vara inbitna sportkillar hela bunten och älskar att 'prova nya utmaningar och hålla sig i form'. Inget fel på det så klart. Trevligt när dom inte är överviktiga och flintskalliga som så många blivit vid det här laget. Men herregud! Måste man verkligen bestiga berg så fort man har en minut ledig? Och när dom frågar mig vad jag gör på fritiden och vad jag har för hobby blir jag ganska tyst. Jag som gör helt vanliga saker som umgås med vänner, går på bio och konserter, aw på fredagarna och sånt känner plötsligt att jag inte har nån hobby. Nej, jag gillar inte att hålla på med kolonilotter och jag skulle inte vilja hoppa bungyjump. Kan man inte bara få hänga med familj och vänner och vara nöjd med det liksom?

7 kommentarer:

 1. Haha! Det har jag också tänkt på, kan dock säga att det är inte bara 40 åringarna! Har sett detta i alla åldrar sedan den dagen jag för första gången gjorde ett nätdejtingkonto... bara en massa bilder på olika "sporter"

  SvaraRadera
 2. Lustigt. Jag har tänkt samma sak om tjejer. Alltid ska det vara bilder på slalom, segling eller dykning.

  SvaraRadera
 3. Helt otroligt. Vad drar man för slutsats? Att sportiga människor oftare är singlar?

  SvaraRadera
 4. Hmm är det inte så att det anses vara attraktivt att leva ett aktivt liv ? Och därför tar man med foton där detta "bevisas" ?

  Kram
  /D

  SvaraRadera
 5. Jo men det är skillnad på aktivt och maniskt... :)

  SvaraRadera
 6. Fast det gäller ju tjejerna med, kanske inte i samma utsträckning dock. Men alla älskar att resa om inte annat, och det finns knappt en enda bild som inte är tagen utomlands. Herregud, jag har vare sig tid eller råd att resa kors o tvärs över hela världen hela tiden.

  SvaraRadera