tisdag, april 10, 2012

På Luffen

Drog igång en liten renovering av lägenheten samma sekund som jag fick en liten stund över. Som Douglas brukar säga, jag verkar ha myror i brallan...Hur som helst så har renoveringen lett till att jag blir hemlös några dagar och flyttar hem till mina föräldrar. Det är nästan pinsamt att prata om det men det är främst när jag bara ska sova borta ett par nätter som jag märker hur high maintenance jag är...Det är liksom inte en liten bag med pyjamas och extra strumpor jag släpar i väg med. Badrumsgrejer, plattång, olika skor, kudde och täcke, tidningar, dator. Haha! Det ser ut som jag ska flytta hemifrån. Längtar till torsdag när allt förhoppningsvis ska vara klart!

3 kommentarer:

 1. Hej.

  Har läst din blog ett tag och tycker att du verkar vara en snäll och varm tjej. Jag förstår att du även tror på att universum spelar en hand med i våra öden. Tänkte på att du har varit singel ganska länge. Är det inte dags att sluta kalla dig själv (bloggen) för singelsussi? Blir det liksom inte en självuppfyllande profetia? Hjälp universum att hjälpa dig få det du önskar (enl tid inlägg man och barn).

  En tanke bara.

  SvaraRadera
 2. Ah, gud så intressant! Bra tanke. Då får det liksom bli ett byte av blogg i så fall. Känns konstigt att bara döpa om den. Ska fundera och se vad dom andra har för idéer.

  Thanks

  SvaraRadera