söndag, maj 10, 2009

Den Svåra Kärleken

Ok, jag var inte särskilt stressad innan men ett helt program Dokument Inifrån senare så känns det inte lika bra. 60 minuter bara om att det är så svårt att hitta den rätta, att man kan bli för gammal för att kunna få barn och att 70-talister förmodligen inte kommer kunna hinna få så många barn dom skulle önska för att dom börjar för sent. Informativt absolut men sånt där vill man ju inte kolla på. Kunde bara inte låta bli att fortsätta kolla.

2 kommentarer:

  1. Såg också programmet, fast på SVT Play (bra uppfinning!). Inga nyheter för oss som är mellan 30-40. Men säkert spännande för övriga delar av befolkningen, som undrar vad vi pysslar med. Mest intressant var nog Micael Dahlén från Handels. Begåvad snubbe med smarta reflektioner och iakttagelser. Min plan är att fundera mindre och göra mer. Som Nikes slogan.
    /Marcus

    SvaraRadera
  2. Jag vet, Dahlén är grym. Han har föreläst för oss på jobbet flera gånger. Jag gillar honom skarpt. Ja, det där med att undra vad vi pysslar med...Jag tycker vi gör rätt normala saker men tiden går ju på nåt sätt.

    SvaraRadera