onsdag, maj 27, 2009

Fuck You Too

Läs inlägget nedan. Ser ni. Vad glad jag var. Så mycket snällisar det fanns. Men nej då. Det var ju tvunget att komma tillbaka och bita mig så klart. För eftersom hela världen tydligen ska ha barn just precis nu (Zeta, Råttan, Powah och ett gäng till) så fick jag precis frågan från en stolt blivande fader som just berättat att han ska ha barn. 'Men du då, några barn?' När det visade sig att jag var singel så säger han det jag bara inte fattar att folk slänger ur sig men som händer oftare än man kan tro. 'Är du fortfarande singel? Men vad är det för fel på dig då!?' Vad svarar man på det? Sen gräver han desssutom ner sig ännu djupare genom att följa upp med 'Du är alldeles för kräsen!'. När jag skrattar till lite för att visa att jag inte tyckte att jag var det så drämmer han i med slutklämmen 'Jaha, nej du kanske nöjer dig med vad skit som helst, haha.' Där tog åtminstone mitt goda humör slut. Ridå.

7 kommentarer:

  1. Wankers. Vad ska man säga? Du får helt enkelt glädjas åt att du inte dejtar nån med en sån otrolig nollkoll.
    /Marcus

    SvaraRadera
  2. Var det här någon du umgås med? I så fall - sluta med det, ögonaböj. Vilken respektlös, trångsynt jävel (ursäkta, men sånt här gör mig jävligt upprörd).
    <3

    SvaraRadera
  3. Nä, vi umgås inte. Det som är ganska ironiskt var att vi dejtade för typ 10 år sen men det var mkt kortvarigt. Jag är fortfarande sur.

    SvaraRadera
  4. Har äntligen börjat kolla bloggar igen och läste det här inlägget. Vilken hjärndöd, sorglig människa! Stackars, stackars mamman till hans barn. Har fått ett antal såna kommentarer genom åren och man upphör ju aldrig att förvånas. Jo, jag är ju singel för att ingen ville ha lilla mig... Hur var det Bridget J sa? "Maybe it's because underneath our clothes we're covered in scales"

    SvaraRadera