måndag, november 15, 2010

Ännu Mer Otrohet

Det var väl bara en tisfråga. Nu öppnar strax den svenska versionen av otrohetssiten jag bloggade om för några veckor sen. 'Gör Livet Levande - Ha En Affär'. Ja, vad säger man. Dom gör till och med radioreklam. Kolla här. Snart verkar monogamin vara utdöd.

3 kommentarer:

  1. Att vara monogam hela livet och att vara trogen är två olika saker tycker jag. Att vi lever i ett samhälle där man inte behöver (pga ekonomi eller annat) stanna i ett dåligt förhållande är bra. Men otrohet är ju bara ett tecken på att det man delar med sin partner inte är äkta.
    Nu är jag visserligen ny i storstan och har inte riktigt kommit igång med dejtandet men ändå är jag fullt övertygad att det finns alla typer här nere också, dvs även såna som söker äkta djupa relationer. I såna sårar man inte genom otrohet, att dom inte alltid varar i evighet är en annan sak.
    // S

    SvaraRadera
  2. Jag håller med. Det är helt olika saker. Jag menade nog mest att det där med att gifta sig med en person och sen stanna med den i resten av livet blir mer och mer ovanligt.

    SvaraRadera