måndag, november 09, 2009

Bikinisäsong

Har till min stora fasa insett att jag inom kort ska visa upp min höstbleka och smått otränade kropp i bikini...Jag var liksom inte riktigt redo för det. Men som tur är känner jag ingen där borta och jag får väl gömma mig under en plam eller nåt. Men kanske bäst ändå att kila och träna nu...

5 kommentarer:

  1. Om det är illa så är det som så att du faktiskt har 6-7 veckor på dig att komma i trim vilket man hinner göra rätt mycket på ;=)

    Kram
    /Douglas

    SvaraRadera
  2. Ja precis. Man hade ju kunnat tro det. Men när man är sjukskriven och kroppen inte funkar som vanligt så är det lite bökigare tyvärr. Men jag ska försöka. Kram

    SvaraRadera
  3. Att "komma i form" är egentligen ganska så enkelt, det hela handlar ju i grund och botten om input vs output.

    Se till att förbränna mer än vad man äter, med det i fokus på 6-7 veckor så kommer man i form, oavsett hur mycket/lite man tränar.

    Suck, jag vill också ligga under en palm!

    SvaraRadera
  4. Mister Secret - nu är jag visserligen ingen läkare men det verkar onekligen som om mitt nuvarande tillstånd har satt kroppen rätt mkt ur balans och alla vanliga regler funkar inte riktigt. Dessutom orkar jag inte träna lika mkt som jag skulle önska. Mitt fokus är ärligt talat mer på att bli frisk än att få ett perfekt midjemått.

    SvaraRadera
  5. Tycker det låter som ett mycket vettigt fokus. Hälsan före allt annat.

    Kram!
    /Douglas

    SvaraRadera