onsdag, februari 10, 2010

Träningsskola

Har ni förresten märkt att rushen till gymmet redan har börjat lägga sig? Alla nyårslöften har börjat mattats av och runnit ut i sanden. För väldigt många i alla fall. Det är visserligen ganska skönt att det är mer plats och luft när man ska träna men tråkigt för dom som gick ut för hårt med för höga ambitioner som redan lagt av. Den här bloggen om träning ger bra och grundläggande råd och insikter som kan ge pepp och stöd för dom som behöver komma igång igen. För träna måste vi. Allihop.

3 kommentarer:

  1. Ja och det bästa är faktiskt att vi inte behöver ligga i någon manisk hårdträning. Träna någon gång i veckan i någon sorts form räcker även om vi kanske inte står och spänner oss på stranden i sommar efter det ;-) men hellre rolig träning som jag verkligen kommer iväg på än ingen alls.

    SvaraRadera
  2. Håller helt med. Och om det känns jobbigt med träning, kalla det aktivitet. Promenera mera, spela tennis eller golf eller nåt med dina vänner, gå och bowla eller dansa på helgen, hugg ved, ta inte bilden överallt. Det finns massa saker man kan göra som inte kräver ett gym.

    SvaraRadera