onsdag, mars 28, 2012

Bloggfråga?

Alla ni experter på ämnet, hur gör jag för att få info om att någon kommenterat på ett gammalt inlägg? Som det är nu går jag sällan igenom gamla inlägg men ibland ser jag plötsligt att det kommit in en ny kommentar (som det som Ina skrev ang nätdejting tex) För att inte missa såna kommentarer vill man gärna ha ett meddelande om att man fått det. Men hittar inte hur jag kan få till det. Vet ni?

7 kommentarer:

 1. It's all gonna be fine28 mars 2012 22:22

  Instrumentpanel-inställningar-kommentarer-scrolla längst ner och ange din mailadress så får du ett mail varje gång någon kommenterar, gammalt eller nytt inlägg.

  SvaraRadera
 2. Eller så gör du så att du sätter på kommentarsgranskning efter ett visst antal dagar (jag har 2 dagar, sen måste jag granska först innan publicering)

  SvaraRadera
 3. Jag har faktiskt peppar peppar inte haft nåt problem med skräppost och dumma kommentarer så helst vill jag inte sätta på granskningen. Men helt klart ett alternativ! Tack.

  SvaraRadera
 4. Jag har inte granskningen p.g.a spam, utan för att då blir det lättare att komma ihåg o kolla ( och få reda på) om någon har gjort en kommentar ;)
  Har inte heller något problem med spam alls. Har inte ens ordveriferingen på, då det är fruktansvärt jobbigt just nu för folk att se vad det står för ord...(har blivit så på senare tid) (*hint hint*) :)

  http://fixa-din.blogspot.se/2012/02/blogger-stoppar-spam-kommentarer.html

  Ett tips! KRAM!

  SvaraRadera
 5. Länken är ifall du vill ta bort ordveriferingen! KRAM

  SvaraRadera
 6. Och det vill du, väl? *hint hint* hihi

  SvaraRadera